Lajm

“Nuk gjej dot burrë se jam shum…”, 44-vjeçarja çudit rrjetin me deklaratën e saj

Jemi duke folur për një grua që duket sa gjysma e moshës së saj dhe fare lehtë mund të duket si motra e vajzave të saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo quhet Dawn Counsis dhe jeton në Londër bashkë me fëmijët e saj, binjakët 17-vjeçarë dhe dy vajza të moshës 20 dhe 22 vjeçe. Dawn thotë se bukuria e saj është edhe mallkimi i saj teksa shprehet/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet