Lajm

“Më fejuan me djalin që puthesha në hyrje të pallatit, por shoferi i furgonit…”

Kur nisa fakultetin në Tiranë udhëtoja me furgonë e autobusë, sepse nuk më linin të jetoja në Tiranë dhe kështu që e bëja vajtje-ardhje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më qëllonte që me një furgon të udhëtoja më shpesh se kishte dhe orar të përshtatshëm. Mua më zë makina dhe gjithmonë isha në vend të parë dhe shoferi që sot e kam të dashur ma ruante gjithmonë vendin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet