Lajm

“I kam bërë të fejuarës diçka shumë të keqe, tani mësova një Iajm TR0NDlTËS dhe s’di nga t’ja mbaj. Më ndihmoni…”

Sapo kemi blerë shtëpinë tonë të parë, do të martohemi verën e ardhshme dhe unë nuk mund të jem më i lumtur se kaq. Por unë kam bërë diçka me të vërtetë të keqe. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dola me djemtë nga puna dhe u deha si i verbër, dhe me sa mbaj mend bëra s.ks të pambrojtur me një vajzë në tualet. Gjithmonë i ka urr/yer njerëzit që tra/dhtojnë,//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe