Lajm

DOKTORl Mendonte Se Askush Nuk Po E Shihte, Por Kjo I Nfermiere FiImoi Gjithçka…

Secili prej nesh është mësuar që të shkojë në spital për të marrë shërbimin mj ekësor. Pasi bëhemi mirë, ne vazhdojmë jetën tonë të qetë.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, nëse ne apo të afërmit tanë nuk shërohen apo nuk bëhen mirë, të parët që ne fájësojmë janë m jekët, duke hedhur mbi ta një mal me ak uza dhe duke b esuar se ata i n egliz hojnë s ituatat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet