Lajm

A ta ka ‘Iypur’ Behar Mera, te gjithe thone e ke vajzen me te? HABlT me përgjigjen Rita Lati..!

Ndoshta kjo për shkak të miqësisë së tyre dhe pjesëve të shumta të humorit të cilat kanë mbetur gjatë në kujtesën e shqiptarët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por gjatë një interviste për emisionin “Why Not” nga Roza Lati, aktorja tregoi se Beharin e konsideron vëlla dhe për familjen e tij ka respekt të madh.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe