Lajm

Vajza shqiptare deI mes qytetit me rroba bànjo, i duket të gjitha

Siç shihet qartë edhe në videon e mëposhtme, vajza ka veshur një palë rroba banjo në ngjyrë të zezë dhe sipër tyre një fund prej rrjete, që i tregon të gjitha linjat trupore. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Siç shihet qartë edhe në videon e mëposhtme, vajza ka veshur një palë rroba banjo në ngjyrë të zezë dhe sipër tyre një fund prej rrjete, që i tregon të gjitha linjat trupore. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…