Lajm

“Të çme.ndura dhe joshëse”, si i hutojnë stjuardesat pilotët e avionëve

Muajt e fundit, fluturimet janë pezulluar si pasojë e koronavirusit. Shumë prej të ap asionuarve pas udhëtimeve u mungojnë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

eks perienca të tilla. Por mungesën më të madhe e nd jejnë stjuardesat. Por çfarë ndodh brenda avionëve? Shpesh herë, bukuroshet “luajnë” me njëra-tjetrën. Shihni fotot.shtype,rek.lamen dhe shiko videon/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet