Lajm

Shkoi për h ajmali te Hoxha, ai e detyron shqiptaren ta bë je me të/ 6 vite zgjati kjo histori dhe…!

Shkoi për h ajmali te Hoxha, ai e detyron shqiptaren ta bë je me të/ 6 vite zgjati kjo histori dhe…!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pol icia e Kosovës e ka arr estuar një burrë 70-vj eçar, i cili për 6 vite me radhë duke iu paraqitur si hoxhë e kishte shfry t ëzuarnjë grua nga Prishtina./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet