Lajm

Qeni bëntë këtë gjë mbi barkun e gruas shta.tzënë, Pastaj gruaja e vë re rrez ikun dhe shkon me vrap në spital..!!

Por kjo nuk është e vetmja cilësi që ata posedojnë.Me ndjenjën e tyre të pabesueshme të nuhatjes, ata mund të gjejnë kur diçka nuk po shkon mirë në trupin tonë….…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Por kjo nuk është e vetmja cilësi që ata posedojnë.Me ndjenjën e tyre të pabesueshme të nuhatjes, ata mund të gjejnë kur diçka nuk po shkon mirë në trupin tonë….…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…