Lajm

P.olicja e nxjerr jashte vetures per f.loke 20 vjecaren e cila nuk i bindej..shikoni reagimin qe ben ajo

Universiteti Shtetëror Humboldt po h eton videon tani virale të a rres tim it të një gruaje pasi u postua në Facebook të Dielën. Samantha Luna, 20 vjeç dhe miqtë e saj u tër hoqën nga/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

p olicët pranë k.ampusit të Kalifornisë veriore. Njëri prej tyre është arr est uar për nxjerrjen e k.okës nga dielli dhe Luna nuk ishte e lumtur për këtë. Në video, ajo pyeti pol ic in pse po tregohej i pa sjellshëm. Kur po.lici u përgjigj duke thënë se ishte disponimi i saj që ishte mos.respekt, të dy u për les hën me fjalë.Shikoni videon ketu poshte;/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet