Lajm

Mesazhi më i bukur i një 30 vjeça ri, për nënën e tij që e la në një jet imore për ta bir ësuar…

Është viti 2018 dhe unë jam 30 vjeç. Jam shumë i lumtur që jam në jetë dhe mamaja ime nuk më abo rtoi.Prindërve të mi aktualë, pra mamasë dhe babait tim, iu dha lajmi i hidhur se nuk mund të bëheshin prindër/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

, por tani më kanë mua dhe ndihen tepër të lumtur.Kam dëgjuar shumë histori ku femrat që i japin për ado ptim fëmijët e tyre, ndihen faj tore dhe ndonjëherë diçka e tillë shihet si një veprim prej fri kaca keje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet