Lajm

Kamera e prishur filmon gruan me shokun e burrit, ai zbulon të vërtetën…(VIDEO)

Një grua që thotë “çfarë po bën”…Kurse burri që shikohet i përgjigjet “më ke munguar”.Kjo skenë, e gjitha 1 minutë, ka regjistuar tradhëtinë e gruas ndaj burrit me shokun e tij.Kjo ka ndodhur në Kinë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kur një burrë harroi aksidentalisht kamerën e ndezur në shtëpi, në pamjet e regjistruara pa gruan dhe kuptoi se ajo prej 20 vitesh e tradhetonte me shokun e tij të ngushtë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet