Lajm

Jetoj në Zvicërr, dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat

Gjithmonë që vi në pushim më saktësisht në vendin e Prishtinës nuk ndjehem rahat sepse e shoh si bëhet jeta atje, ka shume papunesi /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

dhe me 200 euro ne muaj nuk jetohet keshtuqe po du me e rahatu nje djal prej vendit tim me ja bo letrat me e marr ktu edhe me ja ndreq jeten ati dhe familjes ti.5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet