Lajm

Ja çfarë bëjnë vajzat kur janë vetëm në dhomë (VIDEO)

Kjo video prej dy ditësh po kthehet në super hit në rrjet.Këto dy vajza të reja kishin vendosur kamerën dhe nisën të bënin “twe rk”, një lloj kë rcimi pro vok ues./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dy ado leshe ntet ishin vetëm në dhomë, por gjithçka ndryshoi kur hyri mamaja e tyre.Dy vajzat, që besohet të jenë spanjolle, po kër cenin nën ritmet e muzikës që dëgjohej në sf ond dhe gjithçka po e filmonin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet