Lajm

Historia me Beartin dhe më pas ndarja, flet për herë të parë Tea: Nuk fitova asgjë, unë kisha një imazh shumë të mirë

Kjo e fu ndit i kujtoi historinë e dashurisë me Beartin, por Tea menjëherë r eagoi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Unë një vajzë e thjeshtë me një background të thjeshtë që s’ka lidhje me televizionin mora kaq shumë famë, fillimisht ishte pozitive dhe më pas u kthye e gjitha ne ga tive. Çfarë përfitova/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet