Lajm

Gruaja e BRAKTlSl dhe e nderroi për një tjeter, burri i lutet te kthehet dhe DËSHlRON ta faI

Çifti ka 18 vjet martesë por konfIiktet kanë nisur katër vjet më parë, kur Flamuri ku;ptoi që ajo fIiste në rrjetet sociale me dikë tje;tër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Flamuri dhe bashkëshortja e tij Marjeta kanë dy fëmijë.Flamuri ka dashur ta faIë atë disa herë edhe pse e ak;uzon për tr.adhti bashkëshortore, por ajo nuk ka pranuar të rikthehet me të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet