Lajm

Fut en në dhomë natën e parë të martesës, çif ti bën gjestin që askush nuk e mendon..(VIDEO)

Nata e parë si një çift i sapo martuar nuk u ka shkuar aspak sic e prisnin pasi ata hynë në dhomën e gjumit.Është duke qarkulluar nëpër rrjetet sociale një video ku një burrë dhe një grua të sapo martuar shfaqen nga dhoma e gjumit duke u rra.hur me njeri tjetrin.Nuk dihet akoma se çka e çoi çiftin drejt këtij rasti./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nata e parë si një çift i sapo martuar nuk u ka shkuar aspak sic e prisnin pasi ata hynë në dhomën e gjumit.Është duke qarkulluar nëpër rrjetet sociale një video ku një burrë dhe një grua të sapo martuar shfaqen nga dhoma e gjumit duke u rra.hur me njeri tjetrin.Nuk dihet akoma se çka e çoi çiftin drejt këtij rasti./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet