Lajm

”E ruajti”/ Vajza nga Shkodra e tregon hapur fare: Burri im italian qau si fëmijë kur kuptoi se nuk e kisha bërë me asnjë burrë

Jo se jam fanatike, por sepse besoj në shenjtërinë e familjes. As unë s’jam gabim, por as ai e këtu mendoj se ndikon mënyra si jemi rritur e formuar të dy. Qava shumë. Aq sa u dobësova dhe u bana 48 kg./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas disa muajsh një komshie imja më bën një fejesë me shkuesi me një të njohurin e saj italian. Alamet djali me e pa, e më thënë të drejtën kjo më shty ta njihja e të pranoja me dal me të. Dolëm, më ngjiti. Edhe ai maroi pas meje. Vendosëm me u feju. Normal ma kërkoi me xhentilesë me kalu natën me të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet