Lajm

Dra më e madhe në familje! I thotë babait se i pëlqejnë meshkujt, ai e detyron të bëjë se ks tresh me…

“Babai im kishte një detyrë për të më mbr ojtur. Ata vodhën pafajësinë time dhe e shka tërruan fëmijërinë time. Unë kurrë nuk do të jem në gjendje për të ka përcyer”, shprehet Daniel/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

. Në vitin 1998, në moshën 16 vjeç, Daniel i tha një psikoloug fëmijësh për abu zimin se/ksual, por babai i tij nuk u arr.stua nga policia, duke e quajtur djalin një “gën jeshtar në kërkim të vëmendjes”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet