Lajm

Burri nga Shkodra: Gruaja nuk më bën fëmijë, kam marrë një vendim të vështirë, Përlotet rrjeti…

Fuqia e dashurisë kalon edhe dëshirat më të mëdha personale të njeriut. Kjo është një histori force dhe dashurie e rrëfyer. “Nuk do të ketë burrë që e do më shumë gruan se unë! JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndoshta do të gajaseni, por mbretëreshën time e adhuroj. Për faktin e thjeshtë se ajo shoqja ime më e mirë e jetës. Në përvjetorin e martesës tonë, 15 vite bashkë bëjmë sot, dua t’i them Shpresës time/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet