Lajm

Atdheu Dhe Sara Janë Pajtuar? Kapen Mat Në Klab Bashkë, Në Tavolinë Me Ata Edhe Elvisi Me Andin

Para se të la rgo hej përfu ndimisht nga “Për’puthen”, Atdheu zbuloi se kishte marrë kë rcën ime nga disa njerëz, që sipas tij kanë li dhje me Sarën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Së fundmi ish-konkurrenti i “Për’puthen”, Elvisi ka ndarë në Instagram një video në të cilën shihet në një club me Atdheun. Në një moment në video shfaqet dhe Sara, e cila më vonë ka publikuar dhe vetë video nga i njëjti vend me dy djemtë…. per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e tyre