Lajm

Aktori Agron Llakaj i sh.okon të gjithë: Një vajzë mu ul në gjunjë, hymë në makinë dhe..!!

Fare.Llakaj ka treguar se informacionin për kamerën e fshehtë e kishte marrë nga një miku i tij, i cili punonte për emisionin.Kur të flet një femër e bukur, ç’do i thuash ti: Mos më shiko se jam i martuar .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Fare.Llakaj ka treguar se informacionin për kamerën e fshehtë e kishte marrë nga një miku i tij, i cili punonte për emisionin.Kur të flet një femër e bukur, ç’do i thuash ti: Mos më shiko se jam i martuar .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…