Lajm

U doli çdo gjë sheshit dhe i panë të gjithë, ja cilët janë vipat që i tradhëtuan veshjet keq fare

Që nga këputja e një kopse apo grisja e pantallonave ose ndodh që të ngrihet papritur fustani nga era.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për personazhet e njohur momente të tilla janë më të sikl etshme, pasi ndodhin para kamerave dhe menjëherë bëhen virale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet