Lajm

Transformimi i fr ikshëm, babai shqiptar që vr au vajzën 20 vjeçare në Australi nuk njihet më pas 7 muajsh në bu rg

Kanë kaluar vetëm 7 muaj nga 22 korriku i vitit 2019 kur 49 vjeçari shqiptar Petrit Lekaj do të vr.iste me thi.kë të bijën e tij Sabrina vetëm 20 vjeç dhe më pas do të tentonte të vetëvr.itej.Transformimi i tij është i dukshëm aq sa është gati e pamundur për ta njohur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

49-vjeçari mbetet në parabu.rgim dhe do të dë.nohet me bu.rgim të përjetshëm. Por ai do të mësojë të martën e ardhshme kur do të ketë të drejtën e lirimit me kusht. Nine News publikoi dje një video incizim nga rrëfimi i tij gja.kftohtë në polici JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: