Lajm

Sot u bëra nënë pas 10 viteve martesë, Jam nënë e trenjakëve, Kush më Uron i dhënte Zoti atë që i mungon…

. Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpr.esa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene, por eshte e pabesueshe tani jam nene e/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

3 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet