Lajm

Kur E Ke H.Umbur V1rgjërinë? Vajza S.Ksi E Deputetes Shqiptare I Lë Të Gjithë Pa F.Jalë Me Përgjigjen E Saj (VIDEO)

Ajo është padyshim një ndër vajzat më të ndjekur dhe më të komentuara ën rrjetet sociale. Bëhet fjalë për bajzën e ish-deputetes/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ada rrëfeu se puthjen e parë e ka dhënë në moshën 17-vjeçare, ndërsa sa i përket hum.bjes së virg.jërisë ajo tha se: Mendoj që kjo është një pyetje që nuk duhet bërë. As për moshën as për vi.rgjërinë. Ose do thonë ose jo të vërtetën. Unë nuk do e them të vërtetën… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj