Lajm

Kamera filmon gruan me shokun e burrit, ai zbulon të vërtetën sh.okuese

Kjo ka ndodhur në Kinë. Kur një burrë harroi a k sidentalisht kamerën e ndezur në shtëpi, në pamjet e regjistruara pa gruan dhe kuptoi se ajo prej 20 vitesh e t radhetonte me shokun e tij të ngushtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai tha se e la kamerën në shtëpi pasi mendonte se ishte thyer../ Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota