Lajm

Iliri Ia Thotë Troç Gilbertës: Të Kam Menduar/ Mos Ndoshta Po Krijohet Çifti I Parë I Për’Puthen +40?

liri dhe Gilberta kanë shfaqur pëlqimin për njëri-tjetrin që në fillim. Edhe në takimin e radhën, në studio, ata u shfaqën mjaft të afërt. Madje, që në fillim Ilirit u interesua për të afërmit e Gilbertës, që nuk kanë qenë mirë nga ana shëndetësore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gilberta: Për momentin do të të zgjedh ty, kur Bora të më pyesë do të thëm prapë ty! … per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te