Lajm

“I kam bërë të fejuarës diçka shumë të keqe, tani mësova një Iajm TR0NDlTËS dhe s’di nga t’ja mbaj. Më ndihmoni…”

Unë jam një djalë 27 vjeç dhe i fejuar me një vajzë të bukur 25 vjeç. Sapo kemi blerë shtëpinë tonë të parë,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dola me djemtë nga puna dhe u deha si i verbër, dhe me sa mbaj mend bëra s.ks të pambrojtur me një vajzë në tualet. Gjithmonë i ka urr/yer njerëzit që tra/dhtojnë, e tani jam bërë një prej tyre. Nuk mbaj mend shumë nga ajo natë, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet