Lajm

Historia prekëse e 29-vjeçares: Burri më bëri pr.esion të bëja s.eks me një tjetër mashkull, tani ai

Pasi më bëri pr.esion që të bëja se.ks me një tjetër burrë, bashkëshorti e përdori këtë fakt që të kryente marrëdh.ënie me një grua tjetër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu e nis letrën një 29-vjeçare drejtuar psikologes të “The Sun” ku i shkruan për shqetësimin që ka dhe i kërkon një mendim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet