Lajm

E trishte! Jetimja shqiptare me kancer tregon mákthin: Çfarë më ndodhi në dush dhe si i fejuari u largua menjehere

Mendova mos ishte pùcèrr, por jo. Kështu që e lashë disa javë. Por nuk po ikte dhe u bë edhe e dukshme ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kur shkova ta vizitoja, mjeku u ala.rmua përnjëherë. Ai zbuloi një gùngè me madhësinë e një kokrreje fasuleje, afro 7mm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet