Lajm

DoIa një natë në oborr, kur ç’të shoh? Kunata më bëri të DRlDHEM kur e pash duke u ..

Një vajzë ka zbuluar se gruaja e vëllait tradhëton këtë të fundit. Vajza thotë se tradhëtinë e ka zbuluar vetë një natë kur e ka zënë kunatën me një tjetër. Kjo është historia e rrëfyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam një vajzë pukjane dhe kam një familje të mrekullueshme. Kam një vëlla që s’ma ka kush, me punë të mirë dhe një shkollë që e ka mbaruar me gjitha rezultate maksimale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet