Lajm

Andi dhe Tea bashkë për herë të parë, ai habit: Tea është naive sepse…

Kjo është d alja e parë bashkë në një emision për Tean dhe Andit pas skandalit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“E shikoj n aive se sheh anën pozitive të gjërave, prandaj del ajo g ënje shtra që do ta mbulojë, pasi kërkon t’i sht yjë gjërat/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet