Lajm

A do ta përdorte Ardit Gjebrea trupin e vajzës së tij si tavolin për ngrënie?

E vogla e shtëpisë së Ardit Gjebreas dhe Anilës, Anna, është sot vajza e ditëlindjes. Koha po kalon shpejt dhe Anna është kthyer tashmë në një zonjushë të vogël, e cila feston ditëlindjen e dymbëdhjetë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

E vogla e shtëpisë së Ardit Gjebreas dhe Anilës, Anna, është sot vajza e ditëlindjes. Koha po kalon shpejt dhe Anna është kthyer tashmë në një zonjushë të vogël, e cila feston ditëlindjen e dymbëdhjetë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…