Lajm

VIDEO/Ngjarja qe po shok.on botën: Gjarpëri i ujit iu mbështillet për trupi dy fëmijëve. Babai i tyre kërcen për ti shpëtuar por…

Ngjarja qe po shok.on botën: Gjarpëri i ujit iu mbështillet për trupi dy fëmijëve. Babai i tyre kërcen për ti shpëtuar por…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

/VIDEONgjarja qe po shok.on gjithë botën. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…