Lajm

Vendosi në dhomën e gjumit një kamerë, nëna në mëngjes zbul.on gjithçka…

. Zgjim thuajse çdo një orë apo gjysmë ore për të parë fëmijët apo për t’i mbu.lu.ar ata dhe gjum në poz.ici.one /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

aspak të rehatshme përveç të tjerave. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…