Lajm

Unë Jam Shum E Bukur B,urri Nuk Më Meriton Mua, Po Du Me U Nda Sepse Po E Du Nja Ma Të…

Ai nuk fl en me mua nuk kemi asgje net1me bashk ka 4 muaj,Unë jam shum shum e bukur dhe aj spo f len qe 4 muj e kum harru nd jejen e ma/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

shkullit dhe keshtu suj kerkoj qe dikush te jet se rioz ne kete punen dhe te krijoj nje li dhje por mos mem sh frytezu veq pse i kam letrat jasht.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar