Lajm

Tregojnë LIVE për ss në avion? Stjuardesat shqiptare e thonë troç: PO, e ke mi bërë disa herë. Është…

Dy stjuardesat shqiptare kanë rrëfyer pa dorashka eksperiencat e tyre dhe të veçantën për të qëndruar gjatë në ajër.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Dy stjuardesat shqiptare kanë rrëfyer pa dorashka eksperiencat e tyre dhe të veçantën për të qëndruar gjatë në ajër.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…