Lajm

Të zh.veshur dhe njëri me kokë të p.r.e.r.ë/ Identifikohet shqiptari që humbi jetën në Spanjë

Vi kt i mat ishin një shqiptar dhe një rumun që i përkisnin makinës që kishte ndalur në mes të rrugës. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo që ngriti dyshime ishte se vik timat ishin të zh veshur dhe njërit i ishte p re rë koka. Ishin familiarët që zbuluan se shqiptari është 24-vjeçari Xhuliano Kora./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet