Lajm

‘S’ka burra për mua, s’më hyjnë në punë’, Xhesika Ndoja tregon si është zhgënjyer nga meshkujt (Video)

Në një intervistë për “Panorama plus”, ajo tregon se nuk i bën më përshtypje as martesa, pasi siç shprehet është bërë ‘vetë grua e vetë burrë’ ja dhe video//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Në një intervistë për “Panorama plus”, ajo tregon se nuk i bën më përshtypje as martesa, pasi siç shprehet është bërë ‘vetë grua e vetë burrë’ ja dhe video//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe