Lajm

Serbia në shok nga historiania serbe: Mjaft më me gënjeshtra për shqiptarët, ata janë

Mjaft më me gënjeshtra për shqiptarët, ata janë a uto ktonëQysh në gjysmën e dytë të shekullit XIX, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

st er eot ipi ne gativ për shqiptarët ka qenë i shprehur në një së rë librash të au torëve serbë pa ndonjë re daktim të veçantë shkencor. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…