Lajm

Së.mundja po më ”gër.ryen”, kam 5 vite që s’shkoj në tualet- historia e 23 vjeç ares me sin.dromën e rr.allë që la pa fjalë mjekët…!!

Nuk ka asgjë më të si klets hme se ndjesia që f shi këza e u rin ës mund ‘’të sh përt hejë” nga momenti në moment dhe të gjendeni në vendin dhe momentin e gab uar,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Nuk ka asgjë më të si klets hme se ndjesia që f shi këza e u rin ës mund ‘’të sh përt hejë” nga momenti në moment dhe të gjendeni në vendin dhe momentin e gab uar,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…