Lajm

Motra E ShóKut Erdhi Ne Angli Mu Ul Dhe Kerkon ,,

Etij dhe me fton per kafe dhe un pranova duke menduar qe ishte dhe sh oku I’m me shpi shkoj dhe shoh vetem kte e pyes po sho ku me tha esht ne pun ce do apo ke f rik jo I thash ok tha futu Brenda shof motren e sh okit Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Etij dhe me fton per kafe dhe un pranova duke menduar qe ishte dhe sh oku I’m me shpi shkoj dhe shoh vetem kte e pyes po sho ku me tha esht ne pun ce do apo ke f rik jo I thash ok tha futu Brenda shof motren e sh okit Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë