Lajm

Ky është punëtori shqiрtar në Itali që humbi jetën në рunë/ Makina u bë сора сора..

Të dy ishin banues në Talmassons në provincën e Udine, dhe po udhëtonin në bordin e një kamionçine/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

P ë rplasja e ishte mjaft e fortë duke rezultuar fa tale për dy të rinjtë. Ishin z jarr fikësit ata që i nxorrën nga mjeti i bërë co pa./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet