Lajm

Jam E Ma,Rtuar Jasht, Dhe Kam Nje Djal 2 Vjet Tash Nuk Po Mundem Te Duroj B,Urrin Saher Qe…

Motra vet vjen per vizit rrin 1 Jav apo me shum dhe nuk esht njeri ofendon kur ti vjen rasti.Mundohet me kan/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

mbrete ky burri im behet me te nese ndodh ndonje potere saher qe ka ardh ajo ky nuk me ka mbrojtur nuk di Qfar te bej.vazhdoni të lexoni më poshtë…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…