Lajm

I Doli Fotoja Ku Ndriçimi E Merrte Hopa, Luli 64 Vjeçe Flet Troç: Unë Po Këndoja T.Pe, T.Pe Ai Më Kapi Në Befasi Llamba E Kuqe S’më Është Ndezur

”Po mu ndez llamba”. Në një intervistë që ka dhënë në ”Ftesë në Pesë”, ka folur për foton që i doli me Ndriçimin, ku ai e mbante në krah./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo tha:Më kapi në befasi më ngriti, unë po këndoja to*e to*e. Më mori pa mendje unë po këndoja. Ndodhin ato gjëra, unë kështu… sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te e tyre