Lajm

FlERAKU ndahet live nga nusja dhe i d.jeg makinën : Ti dhashë të GJlTHA, kurse ti…(Video)

Një histori da;shurie që nuk u mbyll me trëndafila të bardhë, oriz, dhe plane për t’u pIakur bashkë buzë detit, me një qen, libra dhe nipër e mbesa që vizitojnë gjyshërit…Shikovid me poshte/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dosja.al arriti të ruajë momentet kur i riu do.gji LIVE në Facebook, makinën që i kishte blerë dhuratë Volganës, por ajo ia ka kthyer mbrapsht. Shkak për ndarjen sipas të riut, është materializmi i vajzës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet