Lajm

Burrat Shqiptarë s’dinë, mua më la shtåtzënë zezaku i …. a është penduar për këto fjalë këngëtarja shqiptare?….

Këngëtarja Linda Halimi: Shqiptarët nuk ditë në Ienë sht atzënë, këtë e bëri “ze*aku i madh” Linda Halimi është një ndër këngëtaret me të njohura shqiptare por edhe jashte saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo ka ha bitur të gjithë duke thënë se shqiptarët nuk e kanë Iënë sht atzënë. Edhe për këtë ajo ka zgjedhur ta b.ëj më së miri një ze*ak dhe ai…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet