Lajm

Binjaket 22-Vjecaare Kërkojnë Burrë Të Përbashkët, Ky Është Kushti Që Ai Duhet Të Plotësojë ,

Ato janë Adel dhe Alina Fakhteeva nga Rusia dhe siç duket janë të pandara nga njëra-tjetra. Bukuroshet me sa duket kanë ndërmend të rrinë gjithë jetën bashkë, sepse deklarata e tyre e fundit i ka sh tangur jo pak ndjekësit e tyre. Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..

Ato janë Adel dhe Alina Fakhteeva nga Rusia dhe siç duket janë të pandara nga njëra-tjetra. Bukuroshet me sa duket kanë ndërmend të rrinë gjithë jetën bashkë, sepse deklarata e tyre e fundit i ka sh tangur jo pak ndjekësit e tyre. Ju ft0jm të nd1qn1 v1de0n më p0shtë..