Lajm

Ajo Harroi Se Ishte Vetëm Për Loje Filloi Vërtet Të Nx,ehet Shiko Cka Ndodhe Live Në TV (Video)

menyre te ndryshme se fundmi ka pasur mysafir nje modele dhe i ka thene asaj qe te dale dhe te i hyp pe rmbi atij.Por pas emisionit kane ndodhur shume gjera tjera vertet te ha bitshme/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Dihet qe ne saje te ketij emisioni d ueht te ruhet e tika po keta dy nuk u p ermbajten…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…